JSport.roJSport.ro
foto: facebook/industria sarmei c. turzii

Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a avut o iarnă extrem de agitată, fiind, de două ori, la un pas de retragerea din Liga a IV-a.

Prima dată s-a luat în discuţie abandonarea echipei de seniori în luna ianuarie, iar a doua oară după reunirea din 1 februarie, atunci când au venit doar patru dintre jucătorii care şi-au anunţat, iniţial, prezenţa.

În cele din urmă, la şedinţa decisivă de la finalul săptămânii trecute s-a decis păstrarea echipei în Liga a IV-a şi completarea lotului cu juniori A şi B. Dintre jucătorii cu vechime în fotbalul din Câmpia Turzii, Cecălăcean, Marcu şi Bucur sunt printre cei care şi-au exprimat dorinţa expresă de a ajuta ISCT-ul, oficialii echipei purtând discuţii şi cu alţi foşti componenţi ai formaţiei.

Între timp, a fost instalat un nou antrenor principal, chiar Gabriel Mocean urmând să pregătească echipa în returul Ligii a IV-a, până de curând preşedinte al clubului şi, în acelaşi timp, antrenor al juniorilor B. Pe lângă jucătorii seniori pe care încearcă să-i aducă lângă el, Mocean va pune accentul şi pe promovarea tinerilor de la echipele de juniori ale clubului.

Liga a IV-a va reîncepe săptămâna viitoare, ISCT având meci pe terenul Unirii Floreşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.