JSport.roJSport.ro
foto: viile dejului/facebook

Etapa a 26-a a Ligii a IV-a s-a disputat aproape în totalitate vineri, fără ca vreo partidă să se termine la egalitate.

Ba mai mult, cel mai sărac meci în goluri a fost un 3-0 la Iclod, în timp ce Someşul Dej a făcut scorul rundei, 10-0 cu CS Supporter.

Echipa patronată de Vicenţiu Ştir nu a avut nicio emoţie la Floreşti, acolo unde s-a disputat partida cu “suporterii”. Mai valoroşi din toate punctele de vedere, dejenii au bifat trei puncte de serviciu şi s-au apropiat un la un punct de liderul CS Floreşti, care a stat în această etapă.

Unirea Iclod a avut şi ea un meci controlat în faţa Vulturului Mintiu-Gherlii, câştigat cu 3-0 şi datorită lui Gică Cotuţ. Antrenorul Iclodului şi-a anunţat plecarea de la echipă etapa trecută, dar a revenit la insistenţele jucătorilor. Profitând de absenţa lui Vali Dîrjan, Cotuţ chiar a şi jucat în acest meci şi a reuşit să marcheze. Cu succesul de vineri, Iclodul şi-a asigurat, în proporţie de 99%, locul trei la finalul sezonului.

Meciul dramatic al zilei a fost la Mihai Viteazu, acolo unde Arieşul a tratat superficial partida cu CFR Dej. Gazdele s-au impus cu 3-2 în prelungiri, datorită unui gol marcat direct din corner de către Cătălin Crişan. În prealabil, Cîţcăuan a înscris şi el pentru 2-1 prin acelaşi procedeu, dar dejenii aveau să egaleze printr-un puşti de 16 ani, Almăşan. Neatenţia de la ultima fază avea să-i coste pe oaspeţi un punct de aur.

Olimpia Gherla a reuşit să câştige primul meci după patru eşecuri consecutive. Trupa lui Adrian Trif, antrenor care se bazează mai mult pe juniori în acest final de sezon, s-a impus cu 3-1 la Gilău, după un joc decis în prima repriză. A fost 2-0 la pauză pentru gherleni, în timp ce Someşul a redus din diferenţă pe final. În prelungiri, însă, Mureşan a securizat trei puncte de moral pentru Olimpia. Gilăunii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Unirea Dej 2 nu a avut probleme cu Viitorul Soporu de Câmpie, scor 5-0. A fost un duel în urma căruia dejenii au „sărit” două locuri în clasament, dar care a şi clarificat soarta Soporului, ce are şanse infime de a spera la mai mult de locul 13 la finalul campionatului. Benea şi-a făcut cadou un hattrick în acest meci, iar Unirea Dej 2 a bifat cea mai clară victorie a sezonului.

Mai jos aveţi rezultatele complete, marcatorii şi clasamentul. Astăzi se joacă ultimul meci al etapei a 26-a, Unirea Triteni-CSM Câmpia Turzii.

Unirea Iclod – Vulturul Mintiu-Gherlii 3-0 (Cotuţ, Danciu-2)

Arieşul Mihai Viteazu – CFR Dej 3-2 (Lăkătuş Gh., Cîţcăuan, Crişan C. / Borşan, Almăşan)

Someşul Gilău – Olimpia Gherla 1-3 (Moldovan An. / Precup, Zoltan D., Mureşan)

CS Supporter – Someşul Dej 0-10 (Petrean-4, Ferhaoui-2, Budăcan, Pop Fl., Cristi C., Boerean)

Unirea Dej 2 – Viitorul Soporu de Câmpie 5-0 (Benea-3, Gherghel, Lukacs A.)

Armenopolis Gherla – Sporting Apahida 0-3 (Armenopolis s-a retras din campionat)

CLASAMENT

# Echipa M P
1 CS Florești 24 63p
2 Someşul Dej 25 62p
3 Unirea Iclod 25 58p
4 Arieşul Mihai Viteazu 24 45p
5 Sporting Apahida 23 42p
6 CSM Câmpia-Turzii 23 41p
7 Unirea Tritenii de Jos 23 36p
8 Olimpia Gherla 23 35p
9 Someşul Gilău 24 30p
10 Unirea Dej 2 24 28p
11 Vulturul Mintiu-Gherlii 24 27p
12 CS Supporter 2.0 24 27p
13 Viitorul Soporu de Câmpie 25 15p
14 CFR Dej 24 10p
15 Armenopolis Gherla 25 3p
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.