JSport.roJSport.ro

CFR Cluj nu va ieşi, deocamdată, din insolvenţă, Tribunalul Specializat amânând o decizie finală pentru 20 martie.

Deşi în conturile clubului au intrat aproximativ cinci milioane de euro pentru stingerea tuturor datoriilor, judecătorul sindic a amânat pronunţarea din cauza unor contestaţii de ultim moment.

Mai precis, potrivit administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, aseară au fost depuse câteva cereri de plată, însă el este convins că ieşirea din insolvenţă va fi anunţată la următorul termen.

„Au apărut nişte «prietenoşi» din ăştia, care au încercat să tulbure apele, dar sunt nefondate aceste cereri şi nu pot opri închiderea procedurii de insolvenţă. Aceste cereri de plată au fost făcute aseară, ca să vă daţi seama, de nişte aşa zişi «creditori» care s-au întins dincolo de anumite limite, ei crezând că dacă CFR-ul este presat de timp îşi vor primi banii, dar nu e chiar aşa. Noi acum trebuie să ne pronunţăm asupra acestor cereri de plată, dar ne-am aşteptat la astfel de şicane. În cazul procesului cu Joma este o datorie nerecunoscută, care se poate judeca şi în afara procedurii de insolvenţă, nu ar trebui să împiedice acest lucru ieşirea din insolvenţă”, a declarat, pentru CJSport.ro, Răzvan Zăvăleanu.

Astfel, CFR Cluj aşteaptă un răspuns final privind ieşirea din insolvenţă luni, 20 martie, oficialii clubului încă sperând ca echipa să joace din toamnă în cupele europene.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.