JSport.roJSport.ro

Antepenultima etapă a Ligii a IV-a a început sâmbătă, cu patru meciuri, unul mai „nebun” ca altul.

De fapt, au fost doar trei meciuri şi patru minute din celălalt.

Unirea Triteni-Sporting Apahida s-a întrerupt imediat după start, pentru că doar şapte jucători ai Unirii au avut viza medicală la zi. Restul au uitat de acest aspect, aşa că meciul a început în 7 contra 11. După ce Apahida a marcat prin Nechiteanu, un jucător al Triteniului a părăsit terenul de joc, iar partida a fost oprită, conform regulamentului. Jucătorii Apahidei au profitat de drumul făcut până la Triteni şi, imediat după meci, au luat masa de prânz chiar pe gazon (foto). Astfel, trupa lui Florin Pojar a plecat şi sătulă de la Triteni, şi cu trei puncte, care pot fi extrem de importante la final în clasament.

Două dintre adversarele Apahidei la locul patru, CSM Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu au luat şi ele trei puncte din această etapă. „Sârmarii” au avut un joc lejer cu CS Supporter, pe care au învins-o cu 8-2. Meciul disputat la Floreşti a fost decis în primul rând de experienţa şi avantajul fizic al „sârmarilor”, care nu au avut mari probleme cu juniorii de la Supporter. Dan Ştefan a fost „one man show”, marcând cinci goluri şi ratând un penalty, în timp ce Indrei a dat o dublă. Nicola a înscris şi el, din lovitură de la 11 metri, pentru o victorie care o păstrează pe locul patru în clasament, la două puncte peste Apahida, Sporting având şi un meci mai puţin.

Arieşul Mihai Viteazu rămâne egala apahidenilor, după ce a învins-o pe Vulturul Mintiu-Gherlii. Scorul final a fost 4-2, după un joc spectaculos, cu ocazii la ambele porţi. Trupa lui Artur Podar a obţinut victoria în ultimele cinci minute, după ce a condus de două ori până atunci şi a fost egalată de fiecare dată. Mărie, Pârţilă, Kiesz şi Varga au marcat pentru Arieşul, Alex Rus şi Morar egalând, la unu şi apoi la doi, pentru „vulturi”.

A fost şi un moment de panică la Mihai Viteazu, atunci când fostul portar al Arieşului, Ionele, acum la Mintiu-Gherlii, s-a accidentat la genunchi după un contact cu un adversar şi a fost luat cu ambulanţa de pe teren. Din fericire, Ionele s-a ales doar cu o contuzie puternică, nefiind vorba de o afecţiune a ligamentelor.

Patru goluri s-au dat la Someşul Gilău-CFR Dej, meci terminat 3-1. A fost o partidă în care au marcat antrenorul şi preşedintele pentru gilăuani. Rareş Mateş, respectiv Mihai Vele, au înscris pentru Someşul, care a avut 3-0 la pauză, Fertea fiind celălalt marcator al gazdelor, într-o repriză perfectă. Dejenii au motiv, însă, să regrete şi aceste trei puncte pierdute. Oaspeţii s-au jucat cu ocaziile în partea secundă, în total aceştia trimiţând de patru ori mingea în bară.

Dezavantajaţi de eliminarea lui Tecar, din minutul 79, dejenii au marcat doar o dată, prin Silaşi, şi le-au permis gilăuanilor să obţină prima victorie după cinci etape.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.