JSport.roJSport.ro

IMG_4353A trecut o săptămână de la meciurile din primul tur al Cupei României, acolo unde Sănătatea Cluj a câştigat, 2-1, în deplasare cu Viitorul Sântimbru.

Calificarea “viruşilor verzi” este pusă la îndoială, însă, după ce clujenii au folosit un singur jucător sub 19 ani, în condiţiile în care în noul regulament al FRF, modificat cu doar câteva zile înainte, a fost trecută obligativitatea introducerii a trei astfel de jucători pe teren.

Faza a doua a Cupei este programată săptămâna viitoare, miercuri, 24 august, iar Comisia de Disciplină a FRF este aşteptată să dea un verdict cel târziu până vineri. Foarte probabil, în ziua în care va veni decizia se va stabili şi programul meciurilor din faza a doua a Cupei, acolo unde Sănătatea s-a calificat pe teren. Tot atunci va intra în competiţie şi Unirea Jucu, Industria Sârmei Câmpia Turzii fiind cea de-a treia echipă pe care Clujul o dă în această competiţie.

În aşteptarea deciziei, Sănătatea va disputa, vineri, un meci amical cu Performanţa Ighiu, de la ora 17:30, la Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.