JSport.roJSport.ro

Vulturul Mintiu-Gherlii a câștigat la un scor neașteptat aproape de nimeni meciul cu CFR Dej, 6-1, care a contat pentru etapa a opta a Ligii a IV-a.

Cu 10 goluri marcate în șapte meciuri până acum, formația lui Lucian Roman a reușit să dea șase în cel de-al optulea, cel mai bun din acest campionat.

După 2-1 la pauză, repriza a doua a fost de pus în ramă pentru ”vulturi”, care au fructificat patru dintre ocaziile create la poarta lui Pop. Alex Rus a fost MVP-ul meciului de la Mintiu-Gherlii, mijlocașul Vulturului marcând de patru ori, Ovidiu Farcaș și Takacs înscriind celelalte două goluri.

De partea cealaltă, CFR Dej ”a făcut-o de oaie” după cum s-a exprimat chiar antrenorul Darius Boldor, dejenii având mari speranțe de la acest meci, după un parcurs peste așteptări până acum. Golgheterul Ionuț Poleac și-a făcut treaba și la Mintiu, egalând scorul la un moment dat, însă prestația pe faza defensivă a fost punctul slab al dejenilor.

”A doua repriză a fost foarte bună. Când ai 30 de șuturi spre poartă, e normal să intre vreo trei-patru. Am ținut mai mult de minge în repriza a doua, am fost mai calmi, mai cu răbdare și am găsit culoarele necesare pentru a finaliza. Băieții s-au mobilizat de data asta mult mai bine, au stat concentrați până la final și sunt mulțumit și de mijlocul nostru, care începe să se sudeze. Suntem într-o creștere de formă, suntem o echipă care muncește, iar băieții înțeleg că trebuie să formăm un grup, nu să jucăm individual”, ne-a spus tehnicianul Vulturului, Lucian Roman.

”Eu sunt principalul vinovat pentru că nu am putut să le schimb jucătorilor atitudinea avută înaintea acestui meci. Deși le-am spus că va fi cel mai greu joc de până acum, nu am reușit să-i fac să înțeleagă asta. Am luat meciul ușor și am făcut cel mai slab joc de când sunt la echipa asta. Anul trecut să zicem că ne așteptam la anumite lucruri, dar acum aveam alte speranțe. Chiar nu pot să nominalizez pe nimeni după acest meci, poate doar pe Poleac, care a marcat din nou. Oricum, vreau să le transmit jucătorilor să aibă încredere în ei, pentru că tot ei au câștigat punctele până acum și tot ei trebuie s-o scoată la capăt. Mai sunt șapte jocuri și sperăm să facem cele șapte puncte pe care ni le-am mai propus în acest tur”, a declarat și antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Farcaș Ad.
Teglaș
Brehar M.
Marinescu
Maxim
Balint
Takacs
Rus Al.
Bouros
Farcaș Ov.
Morar

Au mai intrat: Brehar Fl., Szalantai, Rus S., Nicoară. Antrenor: Lucian Roman

CFR Dej

Pop
Peter
Prodan
Breharu
Cheța
Boldor
Dican
Ciurean
Vereș
Cîmpean C.
Poleac

Au mai intrat: Mate, Botcă, Papp, Bărăgan. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.