JSport.roJSport.ro

Prima etapă din 2018 în Liga a IV-a a adus şi primele nemulţumiri din acest an legate de AJF Cluj.

Iniţial, meciul dintre CFR Dej şi Viitorul Feleacu nu era programat, dar ulterior cei din Feleacu au confirmat că nu se mai retrag, astfel că au jucat duminică la Dej.

Acest lucru i-a deranjat extrem de tare pe reprezentanţii CFR-ului, care au fost nemulţumiţi că meciul, terminat 2-2, nu a fost amânat. Potrivit dejenilor, şase dintre jucători nu au putut evolua pentru că erau programaţi la vizita medicală abia în această săptămână.

“Sunt foarte dezamăgit de AJF Cluj. Mă bucur că Feleacu s-a înscris, să nu se înţeleagă greşit, cu cât mai multe echipe, cu atât mai bine, dar AJF e o dezamăgire totală pentru mine. Să te anunţe vineri, la 2 jumate, că tu ai meci duminica… Când tu ai programul complet făcut, aveai stabilit un amical, plus că eram programaţi la vizita medicală marţi (nr.-ieri). Cu Feleacu am avut şase jucători absenţi din acest motiv. Ne-au spus cei de la AJF că meciul e programat duminică la ora 3 şi că dacă nu ne prezentăm pierdem cu 3-0. Scurt, ca pe vremea lui ’89. Nu a mai contat altceva. Noi am fost mutaţi, manipulaţi cum au vrut cei de la AJF în acest campionat. Să te anunţe vineri la 2 că joci meci oficial duminică mi se pare lipsă de respect. E un sistem infect acolo, sunt foarte supărat cum nu am fost de mult. Să mă suspende 100.000 de etape, dar nu au pentru ce”, a declarat antrenorul CFR-ului, Darius Boldor, care a ţinut, în schimb, să-i felicite pe jucătorii care au evoluat cu Feleacu.

Contactaţi de CJSport.ro, reprezentanţii AJF au refuzat să comenteze acuzaţiile lui Boldor, dar au precizat că CFR-ul a fost informat încă de luni cu privire la posibilitatea disputării partidei cu Feleacu.

Antrenorul CFR-ului a luat în vizor şi Comisia de Disciplină, nemulţumit de faptul că nu s-a luat o decizie referitoare la evenimentele petrecute la meciul Viile Dejului-Vulturul Mintiu Gherlii, atunci când un jucător al gazdelor l-a lovit pe arbitrul Mircea Salomir. Darius Boldor a criticat comisia condusă de Liviu Parlapan, însă acesta din urmă a confirmat pentru CJSport.ro că o hotărâre în acest caz a fost luată încă din luna decembrie, doar că nu a fost publicată pe site-ul AJF.

Astfel, potrivit lui Parlapan, jucătorul care l-a lovit pe Salomir, Virgil Motoroiu, a fost suspendat doi ani, iar portarul Antonio Toderean, care a fost şi el eliminat atunci pentru că ar fi aruncat cu mingea înspre arbitru, a primit trei etape de suspendare. Terenul echipei Viile Dejului nu a fost suspendat însă, pentru că incidentele s-au petrecut doar între jucători şi arbitru, neintervenind şi spectatorii, potrivit oficialului AJF.

„Probabil vom publica astăzi decizia pe site”, a anunţat Parlapan, care a motivat întârzierea de aproape trei luni prin anumite „reorganizări” care ar fi fost la AJF Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.