JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat fără mari emoţii meciul din deplasare cu CS Baloteşti, 2-0, din penultima etapă a Ligii a II-a şi a mai făcut un pas mare către barajul de promovare în Liga 1.

„Studenţii” au profitat în partea secundă şi de eliminarea unui jucător al gazdelor, iar mâine ar putea obţine şi matematic locul trei, dacă Petrolul nu va câştiga la Arad, cu UTA.

Aşa cum era de aşteptat, clujenii au trecut la controlul meciului de la Baloteşti încă din primele minute şi aproape fiecare atac aducea emoţii în careul gazdelor. Doar că problema Universităţii a fost mai mereu ultima pasă, iar ocaziile mari au lipsit la poarta lui Iordan.

Baloteştiul, deja retrogradată, a început să prindă curaj odată cu trecerea timpului, iar Mihai şi Stoica au apărut periculos în careul lui Dur-Bozoancă. Lucrurile au reintrat în normal, însă, pe finalul primei reprize. Gavra a scăpat singur spre poartă, a întors un adversar în careu şi a tras cu dreptul la colţul scurt, marcând pentru 1-0 şi aducând o pauză liniştită în vestiarul „studenţilor”.

Universitatea a avut noroc, apoi, în startul părţii secunde, când Stoica a şutat slab din careu şi mingea a ţopăit prin faţa porţii fără ca vreun coechipier să o poată împinge în plasă. Totul s-a simplificat pentru ardeleni în minutul 56, atunci când Paraschiv a fost eliminat pentru două „galbene”, iar după numai două minute distanţă Coman a mărit avantajul echipei sale.

Meciul a curs într-o singură direcţie până la final mai apoi, însă jucătorii lui Lobonţ nu au mai bifat decât câteva ratări la poarta lui Iordan. S-a terminat 2-0 pentru “U” Cluj, care o va mai întâlni pe Pandurii Târgu Jiu în ultima etapă a sezonului, meci după care se poate concentra pe barajul de promovare în Liga 1.

CS Baloteşti

Iordan
Capotă
Ghiţă
Flămânzeanu
Neagu
Cocîrlă
Paraschiv
Marin
Niculae
Stoica
Mihai

Au mai intrat: Clătinici, Mihai, Mitrache. Antrenor: Ciprian Niţă

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Taub
Cordoş
Abrudan
Telcean
Florescu
Greu
Haţiegan
Goga
Coman Al.
Gavra

Au mai intrat: Giurgiu, Coman, Ursu I. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.