JSport.roJSport.ro

Au trecut mai bine de două săptămâni de la eşecul Sănătăţii Cluj cu Metalurgistul Cugir, meci după care antrenorul Marius Semeniuc a pus nişte condiţii pentru a mai continua pe banca „viruşilor verzi”.

Întâlnirile pe care tehnicianul le-a avut cu finanţatorul Aurelian Ghişa în ultima perioadă s-au încheiat fără vreun rezultat concret, asta şi pentru că Semeniuc a fost lovit de o sinuzită care l-a ţinut mai multe zile la pat. Oficial, antrenorul Sănătăţii încă se află în concediu medical, acesta urmând să fie şi motivul pe care îl vor înainta oficialii clujeni dacă Semeniuc nu va sta pe bancă la derby-ul cu Unirea Jucu.

Potrivit unor surse din interiorul clubului, însă, principalul motiv pentru care „Seme” va lipsi de la meci sau ar veni doar în calitate de spectator ar fi neînţelegerile dintre el şi finanţatorul Aurelian Ghişa, acesta din urmă preferând să ia partea jucătorilor.

„Sunt foarte decis să plec, sunt mult prea multe adunate şi nu mai pot să trec peste ele. Ori eu, ori alţii, pentru că aşa nu se mai poate”, spunea Marius Semeniuc în urmă cu două săptămâni. Cum Ghişa pare să fi luat, deja, o hotărâre în acest sens, Sănătatea ar urma să fie condusă chiar până la finalul campionatului de antrenorul secund, Csaba Kiss.

UPDATE

Contactat, în cele din urmă, de CJSport.ro, finanţatorul echipei clujene a spus că îl aşteaptă pe Semeniuc la antrenamente şi meciuri, menţionând că nu există nicio neînţelegere între antrenor şi jucători.

“Am avut o discuţie cu Marius şi a rămas că îşi rezolvă probleme cu răceala pe care o are, că analizează situaţia şi va lua o decizie. El este aşteptat de toată lumea să se întoarcă, să ducă la bun sfârşit campionatul pentru că lui îi datorăm situaţia din clasament, este munca lui de un an de zile. Noi ne vedem în continuare de treabă şi îl aşteptăm pe Marius să vină să îşi continue activitatea. Nu cred că există vreo neînţelegere între el şi jucători. Unii jucători, ca la orice altă echipă de altfel, sunt lideri în vestiar pentru că au de ce să fie lideri, au jucat la un alt nivel şi pot să aibă o opinie faţă de jucătorii mai tineri, pentru o prestaţie pe care aceştia nu au avut-o la un meci. Probabil aici e o dilemă, dar eu zic că asta se întâmplă la orice nivel, inclusiv la Champions League, jucătorii mai experimentaţi să aibă anumite remarci faţă de cei tineri la cum s-a desfăşurat un anumit joc. Încă o dată, noi îl aşteptăm pe Marius, el a zis că se gândeşte, că îşi face programul şi vedem. Cu Jucu vom avea un derby şi trebuie să arătăm că ne merităm poziţia în clasament. Toată lumea e motivată şi eu sunt foarte încrezător”, ne-a spus Aurelian Ghişa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.