JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj va disputa, mâine după-amiază, meciul cu CS Oşorhei, din etapa a 24-a a seriei a cincea din Liga a III-a, fără ca antrenorul Marius Semeniuc să se prezinte la această partidă.

Pe lângă faptul că discuţiile dintre el şi finanţatorul Aurelian Ghişa au fost amânate, „Seme” punând nişte condiţii pentru a mai continua la echipă, antrenorul a fost lovit şi de o răceală în aceste zile.

Tehnicianul suferă de sinuzită şi, având în vedere şi situaţia legată de viitorul său la Sănătatea Cluj, nu va fi mâine pe bancă la partida contra Oşorheiului. Pe lângă antrenor, clujenii nu îi vor avea la acest meci, cel mai probabil, nici pe portarul Filip Lăzăreanu, care s-a îmbolnăvit la rândul său şi nici pe fundaşul stânga Norbert Denes, acuzând şi el câteva probleme medicale.

„Oricine va intra pe teren trebuie să câştige şi echipa să termine acolo unde e locul, pentru că eu zic că poate încheia între primele trei. Am muncit prea mult ca să dăm cu piciorul la tot, dar acum asta ţine şi de alţii, nu doar de mine”, a spus antrenorul Sănătăţii, echipa sa urmând să aibă două săptămâni de pauză după meciul de mâine.

Sănătatea Cluj-CS Oşorhei se va disputa de la ora 17:00, ardelenii având nevoie de victorie pentru a fi siguri că nu vor pierde locul cinci în clasament, distanţa până la podium fiind de şase puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.