JSport.roJSport.ro
foto: EUG Zagreb/facebook
foto: EUG Zagreb/facebook

Echipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai a pierdut, luni seară, oportunitatea de a se clasa între primele şase echipe la Campionatul European Universitar din Croaţia.

Clujenii au fost învinşi de Universitatea din Montpellier la scor de neprezentare, 0-3, într-un meci care a contat pentru pentru poziţiile 5-8 la această întrecere continentală. Fără motivaţie, după ce au ratat în ultimele 10 minute şansa de a se califica în semifinale, ardelenii au rezistat doar până la pauză în jocul cu francezii, Alex Pop ratând o ocazie imensă la 0-0.

În a doua repriză UBB a căzut complet şi a bifat cea mai dură înfrângere la acest Campionat European.

“Principala problemă a fost că jucătorii nu au mai avut aceeaşi motivaţie ca la meciurile precedente. Mai ales în repriza a doua au intrat demotivaţi, deşi am încercat tot felul de modalităţi ca să-i motivez. Se pare că jucătorii români  mai au de lucrat la acest capitol, pentru că ei trebuie să fie conştienţi şi responsabili la fiecare meci pe care îl au de jucat într-o competiţie. A fost o victorie meritată a francezilor, iar noi vom juca acum cu cei care ne-au bătut în grupe.

Sper ca revanşa să fie o motivaţie pentru jucătorii mei, să terminăm cu capul sus această competiţie. Oricum obiectivul a fost atins, dar aşa, să laşi o ultimă impresie, că parcă altfel te urci în maşină şi te duci acasă. O să încerc să găsesc ceva ca să-i motivez, deşi ei ar trebui să fie motivaţi, pentru că vor merge la echipele lor şi va fi în folosul lor să joace bine şi să se pregătească bine”, a declarat antrenorul clujenilor, Septimiu Ormenişan, nemulţumit de atitudinea avută de elevii săi la meciul de ieri.

UBB va juca azi meciul cu spaniolii de la Camilo Jose Cela, cele două formaţii întâlnindu-se şi într-un meci din Grupa C, pierdut de clujeni în prelungiri, scor 1-2.

Acest joc este ultimul pentru UBB la Campionatul European Universitar şi contează pentru locurile 7-8.

UBB Cluj: Vaida – Kis, Kereki, Ionescu, Ionaşcu – Cristea, Halas, Rogozan, Hîmpea – Popescu – Pop Al. Au mai intrat: Popa, Muntean, Vălean. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.