JSport.roJSport.ro

20131201_140851O întâlnire specială va avea loc, marţi, între fanii Universităţii Cluj şi echipa de fotbal. Cele două părţi şi-au dat întâlnire chiar în faţa statuii lui Mircea Luca de la Cluj Arena, monument dezvelit, în urmă cu doi ani, de Ziua Naţională a României.

Suporterii sunt aşteptaţi să-şi întâlnească favoriţii începând cu ora 14:30, antrenorul Mihai Teja confirmând că elevii săi vor fi alături de fani în 1 Decembrie.

„Acum doi ani, la 1 Decembrie 2013, dezveleam, împreună cu Familia ’U’, statuia Doctorului MIRCEA LUCA. Astăzi, la doi ani de la eveniment, suporterii ’Universităţii’ se întâlnesc ’la statuie’ pentru a aduce un omagiu tuturor ’U’iştilor. Şi pentru că ’U’ este simbolul unor inimi româneşti, nu se putea o altă zi decât Ziua Naţională a României. Împreună cu noi va fi şi echipa ’Universităţii’, copiii pentru care cântăm etapă de etapă. Toţi cei cu sânge alb-negru în vine sunt aşteptaţi”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook sub titlul „Familia ’U’ se întâlneşte la statuie. Suporterii şi echipa, împreună”.

În 1 Decembrie 2013, câteva sute de fani ai clujenilor au participat la ceremonia de dezvelire a statuii doctorului Mircea Luca, cel care a fost căpitanul Universităţii Cluj în perioada bejeniei de la Sibiu, din Al Doilea Război Mondial. Acesta a jucat toată cariera doar la “U” Cluj şi a murit în 2008, la vârsta de 86 de ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.