JSport.roJSport.ro

După ce a inaugurat, în 2016, terenul sintetic din Parcul “Iuliu Haţieganu”, Academia de fotbal Luceafărul Cluj-Napoca nu se va opri aici cu investiţiile.

Reprezentanţii clubului care a cucerit două titluri naţionale anul trecut au achiziţionat, deja, două autocare destinate transportului copiilor la turneele din ţară şi din străinătate, unul de 47 de locuri, iar celălalt de 24 de locuri. Acestea vor fi inscripţionate cu stema academiei de fotbal şi sunt dotate, printre altele, cu aer conditionat, televizoare, frigidere, microfoane şi sistem audio-video.

În acest an ar urma să fie completată baza sportivă din parc, cu un teren de 40×20 metri cu mantinelă şi câteva terenuri de tenis cu piciorul, dar va fi construită şi o sală de sport.

foto: Academia de fotbal Luceafărul

“Am cumpărat deja structura pentru sală, iar acum căutăm să cumpărăm pământul unde ea va fi montată. Avem mai multe variante, dar 100% ea va fi în oraş. Construcţia va fi de 80×40 metri, în care vom executa un teren sintetic de 60×40 şi unul de parchet, cu dimensiunea de 40X30. Vor fi două terenuri într-unul, practic”, ne-a spus preşedintele Luceafărului, Marius Stan.

Grupele de copii ale şcolii clujene vor participa, în prima jumătate a anului, la două turnee internaţionale, în luna aprilie în Germania, iar între 25 iunie şi 1 iulie în Spania, la Barcelona.

Săptămâna viitoare, la Braşov, va avea loc cel mai important turneu al iernii, acolo unde Luceafărul Cluj va fi una dintre echipele clujene participante.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.