JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a suferit prima înfrângere în acest sezon de Liga I, 3-4 la Timişoara, după ce feroviarii au jucat fotbal doar în ultimele 30 de minute. Elevii lui Dan Petrescu au fost de nerecunoscut în prima oră a meciului, perioadă în care au încasat toate cele patru goluri.

Jocul a început, practic, de la 1-0, Alex Munteanu marcând un eurogol în poarta lui Vâtcă. Reuşita fostului jucător al Mediaşului a fost resimţită din plin de către alb-vişinii, care s-au pierdut în următoarele 60 de minute.

Cânu, Drăghici şi acelaşi Munteanu au marcat pe rând în poarta clujenilor, aceştia neavând nicio ocazie periculoasă la poarta gazdelor. Relaxarea din jocul bănăţenilor, intervenită după minutul 60, era să întoarcă soarta meciului.

Intrarea lui Balde a avut şi ea rolul său în atacul clujenilor, senegalezul izbutind două goluri în trei minute. O centrare a lui Nistor a fost deviată în proprie poartă, mai apoi, de către Cânu, iar avantajul gazdelor s-a redus la doar un gol în mai puţin de 10 minute.

În ciuda eforturilor clujene, meciul s-a încheiat, până la urmă, 4-3 în favoarea bănăţenilor, CFR suferind prima înfrângere a sezonului.

ACS Poli

33
Curileac
30
Şeroni
23
Cînu
17
Melinte
3
Creţu
16
Soljic
18
Artean
20
Ţigănaşu
5
Bîrnoi
22
Munteanu
85
Drăghici

Au mai intrat: Ciucur, Bianconi, Mailat. Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj

12
Vâtcă
23
Vlad
55
Vinicius
30
Mureşan
6
Manea
19
Culio
10
Deac
28
Hoban
15
Nistor
9
Omrani
11
Vera

Au mai intrat: Nouvier, Balde, Moutinho. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.