JSport.roJSport.ro
foto: fanatik.ro

Alex Ioniţă, unul dintre jucătorii de care s-a tot vorbit în ultimele săptămâni că va ajunge la CFR Cluj, a fost tras pe linie moartă la Astra Giurgiu.

Mijlocaşul ofensiv mai are şase luni de contract cu formaţia giurgiuveană, iar finanţatorul Ioan Niculae a decis trimiterea acestuia la echipa a doua, potrivit digisport.ro, pentru că nu doreşte să-şi prelungească înţelegerea.

Cotat la 1,5 milioane de euro, oficialii CFR-ului nu vor să plătească acest preţ pentru Ioniţă, iar managerul sportiv, Bogdan Mara, a dat de înţeles că jucătorul nu mai reprezintă un punct de interes în această iarnă.

„Ioniţă nu este printre priorităţile noastre. Şi nu, nu e nicio strategie la mijloc. Avem şi alte variante, sunt doi sau trei jucători cu care suntem în discuţie şi vom vedea. Luni ne strângem cu toţii, şi cu Dan Petrescu şi vom vedea ce facem. Da, Dan vrea să ştie de la început pe cine se bazează, din primul cantonament”, a comentat oficialul CFR-ului, pentru sursa citată.

Dacă nu îşi va prelungi înţelegerea cu Astra, Ioniţă va putea pleca gratis de la Giurgiu în vară, clujenii fiind hotărâţi să plătească maxim 500.000 de euro pentru jucător în această iarnă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.