Foto: captură YouTube CFR Cluj

Edi Iordănescu nu e mulțumit pe deplin de jocul CFR-ului. Din cele cinci victorii pe banca feroviarilor, succesul cu Sepsi (1-0) a fost primul la un singur gol diferență de când a revenit în Gruia.

”Am avut ocazii să închidem jocul, să facem 2-0 și să nu mai trăim așa cum am trăit ultimele momente. În prima repriză n-am avut prospețime, mereu am fost întârziați în acțiuni, am luat decizii greșite, adversarii primii la minge, n-am câștigat prima minge, n-am câștigat mingea a doua. Fac și o paranteză. O consider cea mai slabă repriză de când sunt eu la CFR. O să încercăm să corectăm ce a fost rău”, a spus antrenorul campioanei la microfonul Look Sport.

Avertismenul lui Iordănescu junior a fost dublat de fundașul Andrei Burcă. ”Cred că am făcut cea mai proastă repriză de când sunt eu la CFR Cluj. Am jucat doi ani la rând în cupele europene și nu au avut adversarii (de acolo – n. red.) ce a avut Sepsi în această repriză. În ritmul acesta, muncim degeaba și pierdem campionatul”, a subliniat apărătorul de 27 de ani pentru sursa citată.

În acest moment, CFR Cluj este pe locul doi în campionat, la egalitate de puncte cu liderul FCSB.

”Sepsi este o echipă care a demonstrat că poate să intre în lupta pentru titlu.” Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj, la flash-interviul Look Sport

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte