JSport.roJSport.ro

sediu UUniversitatea Cluj a mai obţinut o nouă amânare, oarecum logică, a procesului de faliment înregistrat la Tribunalul Botoşani.

Stabilit, iniţial, pentru 26 mai, termenul a fost preschimbat pentru această dimineaţă, după ce, la cele două cereri de faliment ale lui Ionuţ Neag şi Emilian Dolha, au fost conexate şi cea a fostului jucător, Adrian Borza, dar şi a fostului antrenor, Ioan Ganea. La termenul de astăzi, însă, administratorul judiciar, Marieta Anastasescu, a reuşit să-l convingă din nou pe judecătorul sindic de posibilitatea preluării clubului de către investitorii italieni, cei care au şi virat nişte sume de bani în conturile clubului.

În urmă cu puţin timp, „U” Cluj a reuşit să obţină un nou termen de două săptămâni, şedinţa de judecată fiind încă în desfăşurare, astfel că până în 26 mai clubul trebuie să facă dovada virării banilor către părţile care îşi cer drepturile la tribunal. Acest lucru ar trebui să fie doar o formalitate, în condiţiile în care interesul italienilor va rămâne acelaşi pentru preluarea Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.