JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a rămas doar cu campionatul după ce a fost eliminată de FC Botoşani, în şaisprezecimile Cupei României.

Ardelenii au pierdut la loviturile de departajare, dar greşelile de arbitraj făcute împotriva lor în timpul regulamentar i-a deranjat cel mai tare.

După ce Dan Petrescu a vorbit aseară despre prestaţia arbitrilor, acuzându-şi conducerea că tace pe marginea acestui subiect, Iuliu Mureşan a atacat şi el arbitrii partidei de ieri. Oficialul din Gruia a spus că, de când se află el în fotbal, nu a existat vreun meci în care CFR-ul să fie avantajată aşa cum a fost Botoşaniul la meciul din Cupă şi a cerut intervenţia Comisiei Centrale de Arbitri.

“Au fost greşeli doar împotriva noastră şi au fost foarte multe. Parcă arbitrul era taurul la care nu-i plăcea culoarea vişinie şi dădea numai în noi. De când sunt eu în fotbal nu am văzut un astfel de arbitraj. Nicio greşeală nu a fost pentru noi. FRF şi mai ales CCA să analizeze cu atenţie acest arbitraj şi să ia măsuri severe”, a declarat Iuliu Mureşan, la Pro X.

Fostul preşedinte al CFR-ului, actual membru în Consiliul de Administraţie al clubului, a precizat, pe de altă parte, că nu se pune problema înlocuirii lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, feroviarii ajungând la trei meciuri consecutive fără victorie.

“Nu s-a pus niciodată problema înlocuirii lui Dan Petrescu. El are contract pe doi ani şi vrem să îl ducem la sfârşit. E un antrenor foarte bun, avem mare încredere în el, e un profesionist desăvârşit şi nu avem absolut nimic să-i reproşăm. Dimpotrivă, suntem pe locul 1 în clasament şi nu neapărat cu cel mai bun lot. Obiectivul e să terminăm pe loc de play-off”, a mai declarat Mureşan.

CFR Cluj va disputa următorul meci duminică, pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.