JSport.roJSport.ro

CFR Cluj l-a demis pe antrenorul Edi Iordănescu, iar odată cu el au plecat şi cei care l-au adus pe fostul antrenor al Astrei, Bogdan Mara şi Marian Copilu.

Aceştia din urmă au venit împreună cu Dan Petrescu sezonul trecut, iar acum l-au lăsat din nou pe directorul general, Iuliu Mureşan, cu puteri depline la club.

De fapt, oficialul de la CFR nu e afectat deloc de plecările celor doi, ba dimpotrivă.

„Nu e nevoie să vină altcineva în locul lor, pentru că oricum eram prea mulţi la club şi şi asta era o problemă. Plecarea lor a fost o decizie a acţionarilor şi a Consiliului de Administraţie, pe care nu vreau să o dezvolt. Eu am colaborat foarte bine cu ei, au fost ok, dar s-au luat nişte decizii. Bilaşco va rămâne dacă va dori el”, a spus directorul general al clujenilor, după ce clubul s-a despărţit de Iordănescu şi de cei doi conducători.

Oficialul din Gruia a spus că îi pare rău după Iordănescu, dar că are încredere în noul antrenor, Antonio Conceicao.

„Îi mulţumesc lui Edi şi staff-ului său şi îmi cer scuze că s-a întâmplat acest lucru şi că s-a luat decizia schimbării. A avut o clauză în contract, dar despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă. Nu e suma vehiculată, dar nu pot să dau detalii. Am avut o listă de cinci antrenori, Ioan Andone era pe ea, dar toţi am hotărât că aducerea lui Conceicao e cea mai potrivită. A cântărit şi meciul cu Malmo în demiterea lui Iordănescu, dar sunt mai multe motive pe care nu vreau să le fac publice. Probabil că la unii jucători le pare rău după Iordănescu, dar ei trebuiau să se străduiască mai mult pe teren şi lucrurile poate erau altfel”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Nu e vorba că aş avea puteri depline la club. M-am gândit de multe ori să mă retrag, dar consider că mai am puterea să fiu util şi să lucrez“, Iuliu Mureşan, director general CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.