JSport.roJSport.ro

13164364_1009439569151039_4936043290955068118_nAşa cum era de aşteptat, Armenopolis Gherla a câştigat lejer meciul cu Someşul Apahida,  din etapa a 22 a Ligii a IV-a.

Formaţia aflată pe locul patru în clasament înaintea acestei etape s-a impus cu 7-1 la Apahida, într-un meci în care David şi colegii săi nu au avut nici cea mai mică problemă. Armenopolis a rezolvat meciul încă din primele 45 de minute, la pauză scorul fiind 5-0, Someşul arătându-şi şi de această dată limitele. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Sărmaşan, Roşa, Stan David, Bocoş şi Crăciun, ulimul autor al unui hattrick.

“A fost un meci lejer fără prea multe probleme, am jucat totuşi cu ultima clasată. Am avut câţiva absenţi, dar nu a contat foarte mult acest lucru, şi am rulat tot lotul sâmbătă, printre care şi doi juniori. A fost o diferenţă de valoare certă, iar acum aşteptăm celelalte rezultate”, a declarat antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Armenopolis speră acum ca Viitorul Feleacu şi Luceafărul Cluj să se încurce în această etapă, pentru a urca pe locul doi în clasament.

Armenopolis: Tala – Sărmăşan, Tînc, Sîmboan A, Mureşan – David, Marian, Roman, Bocoş – Roşa, Căciun. Au mai intrat: Morar, Sîmboan P, Codorean. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David, Ioan Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.