JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

Cel mai spectaculos meci al primei etape din returul Ligii a IV-a avut loc la Mintiu-Gherlii, acolo unde Vulturul a primit vizita Ardealului Cluj, echipă care a folosit jucătorii din Liga Elitelor.

Gazdele s-au impus cu 4-3, după ce Ardealul conducea cu 3-2 în minutul 90. La fel ca şi CFR Cluj la Timişoara, gherlenii au dat două goluri în prelungirile meciului, Vulturul reuşind să obţină o victorie in-extremis într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon.

Bondor şi Mureşan au fost eroii gazdelor în partida disputată duminică după-amiază, cei doi marcând toate golurile gherlenilor, în timp ce pentru Ardealul au înscris David, Mih şi Rus, cu menţiunea că oaspeţii au condus în permanenţă pe tabelă la un gol diferenţă, Vulturul reuşind să revină mereu din urmă.

“A fost un meci bun, băieţii s-au mişcat foarte bine, de mult nu s-a mai văzut un asemenea meci la Mintiu-Gherlii. Antrenorul a fost foarte mulţumit de jucători, vă daţi seama, chiar dacă am luat şi trei goluri. Până la urmă, totul se rezumă la a da un gol mai mult decât adversarul”, a spus unul dintre oficialii gazdelor, Gavril Grigoreanu.

Mulţumit de joc a fost şi antrenorul Ardealului, Călin Moldovan, care a avut o bilă neagră, totuşi, pentru portarul Octavian Potcoavă.

“A fost un meci extraordinar de bun, mai ales că în ultimele patru luni nu am mai jucat deloc pe iarbă. Am fost foarte mulţumit de băieţi, de angajamentul lor şi vreau să felicit şi echipa gazdă pentru joc. La noi toate golurile au fost greşeli de portar, nu ştiu, poate i-a stat mintea în altă parte, pentru că altă explicaţie nu am, dar asta este. E bine că vom începe campionatul din Liga Elitelor doar în 12 aprilie şi până atunci ne putem obişnui cu meciurile pe iarbă în Liga a IV-a, mai ales că nu am făcut nici măcar un antrenament pe această suprafaţă în utimele patru luni”, ne-a spus şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

După această etapă, Vulturul le-a egalat la puncte pe Luceafărul Cluj şi Armenopolis Gherla, echipele aflate pe locurile doi şi trei, toate având acum 26 de puncte. În schimb, Ardealul ocupă locul 12, cu şapte puncte, după ce formaţia clujeană a jucat aproape toate meciurile din turul campionatului cu jucători care nu prind multe minute în Liga Elitelor.

Vulturul: Pruneanu – Boier, Pop Vl., Pop Fl., Stupinean – Mureşan, Rus, Dascăl, Găvruş – Bondor, Rusu. Au mai intrat: Savu, Sămărtean şi Codorean. Antrenor: Adrian Trif

Ardealul: Potcoavă – David, Varga, Olteanu, Bituleanu – Neamţ, Cozma, Prejmerean, Mih – Drăghici, Roşca. Au mai intrat: Mocanu, Rus, Feraru şi Bălan. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.