JSport.roJSport.ro
14233094_1219213984809002_130045596548184356_n
foto: Radu Giurgiu

În primul meci al etapei a şaptea din Liga a IV-a, Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat, 3-2, meciul cu Viitorul Mihai Georgescu.

Oaspeţii au condus cu 2-1 până în ultimele minute, dar au primit două goluri pe final care i-au lăsat fără niciun punct, însă Viitorul este convinsă că va câştiga la „masa verde” acest meci.

Potrivit oficialilor clujeni, pentru echipa din Mintiu-Gherlii ar fi evoluat un jucător care a fost pe teren şi duminică, la meciul dintre CS Floreşti şi Industria Sârmei Câmpia Turzii, la finalul jocului de astăzi antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean, făcând şi o contestaţie în cabina arbitrilor.

„Eu chiar am fost duminică la Floreşti şi l-am văzut pe acel jucător evoluând pentru Câmpia Turzii, iar astăzi cei de la Mintiu-Gherlii l-au introdus la pauză, ca să nu ne dăm seama, vezi Doamne, lucruri de-astea ieftine. La final am făcut contestaţie, iar arbitrii l-au chemat pe acel jucător ca să-i facă poză, dar el a refuzat să vină. Nu ştiu cum îl cheamă, îl cunosc doar după fizionomie, dar ştiu că el a jucat pe legitimaţia lui Csiki Marton. Mă deranjează astfel de lucruri, ok, dacă eşti bun bate-mă, dar nu aşa. Vreau să se ia măsuri. Ce facem aici? Ne batem joc de fotbal, ne batem joc de competiţie, de copiii ăştia care vin şi joacă şi ajungem pe la nişte echipe care se prezintă doar de dragul de a se prezenta şi mai fac şi chestii care nu-s normale. Bănuiesc că AJF Cluj va lua o decizie favorabilă nouă. Băieţii mei chiar au făcut un meci bun, dar mă deranjează foarte mult ce s-a întâmpat. Ba chiar jucătorul lor a adus un plus pentru ei, iar la final, altul, care era deja echipat, a spus că el ar fi jucat, ceea ce e imposibil”, ne-a declarat antrenorul Viitorului, pentru echipa sa marcând astăzi Boricean şi Angeru.

Golurile gherlenilor au fost reuşite de Ionuţ Mercean şi Hidişan, ultimul autor a unei „duble”, însă reprezentanţii Vulturului nu au putut fi contactaţi pentru a-şi prezenta punctul de vedere în legătură cu situaţia reclamată de Viitorul.

Revenim cu detalii despre acest subiect.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.