JSport.roJSport.ro

CFR Cluj nu a realizat niciun transfer până acum, însă jucătorii lui Vasile Miriuţă nu sunt deloc invidioşi pe Steaua, care i-a luat pe Alibec şi Gnohere.

Până la meciul direct din 4 februarie ar putea veni şi două întâriri în lotul feroviarilor, Camora şi colegii săi fiind convinşi, însă, că şi dacă acest lucru nu se va întâmpla, nu vor fi multe probleme, ba dimpotrivă.

„Pot să mai plece jucători, pot să mai vină, dar important este să fim o familie, să ne mobilizăm şi să ne gândim la noi, nu la ceilalţi. Avem jucători de calitate aici, iar echipa a demonstrat ce poată să facă. Mai avem cinci finale de jucat şi totul depinde doar de noi. Acum facem antrenamente fizice, mai apoi avem meciuri amicale în Cipru pe care sperăm să le câştigăm, pentru că ne vor ajuta şi la moral, iar apoi să ajungem înapoi la Cluj şi să câştigăm cu Steaua”, a declarat căpitanul ardelenilor, Mario Camora.

Antrenorul Vasile Miriuţă a spus că îşi doreşte doar doi jucători în această pauză competiţională, până acum doar Claudiu Bumba fiind foarte aproape de un transfer la CFR.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.