JSport.roJSport.ro

CFR Cluj o va întâlni pe Steaua Bucureşti, peste trei săptămâni, în prima etapă a anului 2017. Roş-albaştrii vor veni la Cluj cu cel puţin două întăriri faţă de anul trecut, Alibec şi Gnohere, Budescu fiind o altă variantă pentru stelişti, însă transferurile făcute de bucureşteni nu îi sperie pe jucătorii CFR-ului.

Filipe Nascimento se bazează pe jocul colectiv al CFR-ului, portughezul menţionând că spiritul de grup este mai important decât valoarea individuală.

„Steaua e o echipă diferită în România, are mai mulţi bani, poate să cumpere jucători, dar pe teren nu contează banii. Pot să meargă Messi şi Cristiano, nu contează, pentru că dacă noi jucăm ca o echipă suntem mai aproape să câştigăm. Am demonstrat la Bucureşti că am fost mai buni în meciul tur şi trebuie să fie la fel şi acum. Dacă începem bine vom fi liniştiţi la următoarele meciuri. Avem valoare de play-off şi merităm 100% să fim acolo”, a declarat mijlocaşul feroviarilor, care a făcut, în această dimineaţă, vizita medicală alături de alţi colegi de-ai săi.

CFR-ul vă părăsi mâine Clujul cu destinaţia Bucureşti, sâmbătă urmând să decoleze din Capitală înspre Cipru, acolo unde va efectua cantonamentul de iarnă.

„Acum facem antrenamente foarte tari, e o perioadă de acumulări, dar e normal asta, însă aşteptăm să mergem în Cipru şi să scăpăm de urgia de aici. Va fi greu să se joace în 4 februarie dacă vremea va continua să fie aşa, ar fi bine să se înceapă când se poate, pentru că terenurile vor fi foarte grele şi ne pun sănătatea în pericol. Primul meci e întotdeauna cel mai important, nu contează că e cu Steaua sau cu altcineva, însă noi trebuie să scoatem maxim din cele cinci meciuri, care sunt cruciale”, a spus şi Alexandru Păun.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.