JSport.roJSport.ro

IMG_1677CFR Cluj ar fi trebuit să primească deja o decizie din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne în privinţa recuperării celor şase puncte, iar această întârziere pare că nu le face bine jucătorilor.

Ba mai mult, cea mai recentă situaţie apărută, care ar duce la o nouă depunctare în clasament, îi nelinişteşte şi mai mult pe feroviari, astfel că jocul slab din ultimele etape ar avea o explicaţie tocmai în incertitudinea existentă în clasament.

“Noi depindem de cele şase puncte pentru a intra în play-off. Suntem acolo la limită, noi ştim că vor veni acele puncte, dar ştiam că până la 30 noiembrie trebuia să primim o decizie. Dacă ar fi să ne băgăm în mintea jucătorilor, şi ei sunt bulversaţi de ce se aude prin presă, ba că se dau punctele înapoi, ba că îţi iau altele. E greu să gestionezi un astfel de moment, pentru că, acum, fără cele şase puncte nu suntem în play-off, dar dacă ţi le dă şi ţi le ia mai apoi, tot aici suntem. Este foarte greu, nu avem decât de aşteptat. Altfel ar arăta şi poziţia în clasament cu cele şase puncte, altă motivaţie au jucătorii când se văd pe locul pe care merită să fie. Ce ţine de noi, ca antrenori, trebuie să ne impunem punctele de vedere, dar ce ţine de comisii, de TAS, ne depăşeşte”, a spus tehnicianul clujenilor, Dan Matei.

Cu şase etape înainte de finalul sezonului regulat, CFR-ul se află pe locul nouă în clasament, cu 22 de puncte, dar la finalul rundei a 20-a s-ar putea ca distanţa până la play-off să fie mai mare de şase puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.