JSport.roJSport.ro

IMG_0900Jucătorii de la Arieşul Mihai Viteazu, care au protestat în această săptămână prin neprezentarea la antrenamente, şi-au aflat pedepsele dictate de conducerea clubului.

Tudor Barta şi colegii săi au scăpat de „ghilotina” suspendării pe termen nelimitat şi pot să plece liberi de la Arieşul, însă Comitetul Director al clubului a pus două condiţii.

„Fiecare jucător trebuie să predea echipamentul primit de la club şi să achite contravaloarea analizelor medicale făcute pentru sezonul care urmează. Ne-am întrunit în regim de urgenţă şi am hotărât aceste lucruri pentru că vrem să aducem alţi jucători în locul celor care vor pleca. Cine va rămâne, o va face în condiţiile anunţate deja prin regulamentul de ordine interioară”, a declarat vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca cei mai importanţi jucători ai echipei din Mihai Viteazu să-şi găsească alte echipe în această pauză competiţională, noul antrenor al Arieşului, Lucian Roşu, urmând să lucreze cu un alt lot în viitorul sezon.

Componenţii Arieşului au refuzat să participe la două antrenamente din această săptămână nemulţumiţi de noile indemnizaţii stabilite pentru sezonul următor şi de faptul că schimbarea antrenorului Dorel Mureşan s-a făcut pe criterii financiare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.