JSport.roJSport.ro
foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj va juca mâine cu Ripensia Timişoara în Liga a II-a, un meci care vine într-o săptămână agitată în rândurile galeriei ardelene.

Dispariţia facţiunii UCG a dus, până la urmă, la revenirea lui Mircea Cenan (RJ) în fruntea întregii galerii a Universităţii.

Asta ar urma să însemne şi o „voce” mai puternică în peluză, iar de câştigat ar avea, în primul rând, jucătorii lui Bogdan Lobonţ.

„Suntem bucuroşi că a revenit RJ. Eu îl ştiu pe el de pe vremea când eram puştan şi cred că e liderul care trebuia să fie în fruntea galeriei. Nu putem decât să fim bucuroşi pentru că, într-adevăr, avem nevoie de sprijinul galeriei. Iar atâta timp cât vor fi într-un număr mult mai mare decât au fost până acum, ne va ajuta.  Aşteptăm să îi vedem şi să fie cum au fost ca şi până acum, al 12-lea jucător pentru noi”, a spus George Florescu.

Cu sprijinul galeriei în spate, mijlocaşul Universităţii e convins că echipa poate promova de pe primul loc în Liga 1, dar a şi recunoscut că e un campionat mai dificil decât se aştepta.

„Dacă noi ne câştigăm meciurile, celelalte echipe cu siguranţă se vor încurca. Sunt convins că putem termina pe locul 1. Am reuşit să obţinem trei victorii consecutive şi asta ne conferă încredere pentru a aborda meciul de mâine. La fotbal mai sunt şi pase mai proaste, dar trebuie să luptăm până la capăt. E un campionat puţin mai dificil decât ne-am aşteptat”, a mai spus jucătorul lui „U”.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Ripensia Timişoara va fi vineri seară, de la ora 18:30, pe Cluj Arena.

„Cred că suntem pregătiţi. Venim şi după câteva victorii legate şi sperăm să o ţinem pe drumul acesta. Au fost momente mai tensionate la echipă odată cu acele rezultate negative, dar am discutat împreună, pentru că trebuie să punem cu toţii umărul, să fim concentraţi şi să dăm totul pentru a câştiga”, a precizat şi Gabriel Giurgiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.