JSport.roJSport.ro

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj, un factor determinant în renaşterea Universităţii Cluj, a semnat un parteneriat cu reprezentanţii echipei de fotbal prin care jucătorii şi antrenorii „şepcilor roşii” vor putea primi consiliere psihologică.

UBB a implementat acest program prin Institutul Internaţional de Coaching, iar prin protocolul denumit PSI-U componenţii liderului Ligii a III-a vor fi evaluaţi psihologic, atât individual, cât şi în grup.

Potrivit programului, vor exista 48 de şedinţe gratuite pe an pentru jucătorii Universităţii, iar antrenorul Adrian Falub va avea două astfel de şedinţe.

„Am reușit să depășim etapa critică a Ligii a 4-a, etapă în care am luat-o, practic, de la zero, iar acum «U» Cluj este în poziția de lider al Ligii a 3-a, fiind, în acest moment, principala favorită la promovare. Suntem însă pe deplin conștienți că drumul nostru spre Liga 1, acolo unde este locul Universității Cluj, va fi din ce în ce mai greu, astfel încât încercăm să le oferim jucătorilor și antrenorilor tot sprijinul și toate condițiile necesare pentru a face cu adevărat performanță”, a declarat vicepreședintele Universităţii Cluj, Cosmin Irimieș, în acelaşi timp reprezentantul UBB în conducerea clubului de fotbal.

Pe lângă şedinţele psihologice individuale, în cadrul acestui program vor fi oferite şi şase astfel de şedinte gratuite în grup, „cu scopul de a dezvolta abilitățile de lucru în echipă ale grupului și performanța generală a echipei”.

Mai multe detalii despre acest parteneriat pot fi văzute mai jos sau AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.