JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a venit, miercuri după-amiaza, la baza Ardealul din cartierul Someşeni, acolo unde ar fi trebuit să dispute restanţa din etapa a 24-a, însă a plecat după 15 minute trecute peste ora 18:00.

Deşi oficialii Ardealului Cluj au anunţat încă de ieri că echipa nu se va prezenta la meciul cu Universitatea, „şepcile roşii” au decis să facă deplasarea, alături de „U” mergând acolo şi brigada de arbitri delegată pentru acest joc.

Goga, Giurgiu şi ceilalţi jucători ai lui Marius Popescu nu au mai intrat şi pe teren însă, aşteptând la marginea acestuia trecerea celor 15 minute regulamentare, după care au plecat la un antrenament programat în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

Jucătorii Universităţii au fost însoţiţi şi de aproximativ 20 de suporteri, membrii „Vecchia Guardia” chiar afişând şi steagul de gard la baza Ardealului. Tot acolo şi-au făcut apariţia şi câţiva poliţişti, plus o dubă a Jandarmeriei, inclusiv o Ambulanţă intrând în incinta bazei sportive, aceasta din urmă plecând după câteva minute.

Oficialii lui „U” au pregătit şi foaia de joc pentru meci, iar mai jos puteţi vedea şi echipa care ar fi urmat să intre pe teren. Universitatea va câştiga, astfel, cu 3-0 această partidă şi va ajunge la 73 de puncte în clasament, cu 18 peste următoarea clasată, Olimpia Gherla.

Ardealul Cluj

Rezerve:

“U” Cluj

33
Pop R.
13
Manu
6
Irimie
5
Ionescu
2
Budăcan
77
Budin
29
Giurgiu
32
Hîmpea
18
Goga
27
Takacs
7
Lemac

Rezerve: 1. Man, 15. Potcoavă, 16. Telcean, 28. Salcău, 11. Pintea, 17. Fizeşan, 30. Chiorean. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.