JSport.roJSport.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro

Echipa naţională de fotbal feminin a României a terminat la egalitate, 0-0, meciul tur cu Portugalia, din prima manşă a barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2017.

Partida de la Lisabona a fost începută mai bine de către gazde, însă Neto a ratat o lovitură de la 11 metri, şutul ei lovind bara. După acea fază, „tricolorele” au reuşit să echilibreze jocul, cele două formaţii reuşind rareori, însă, să pună în pericol poarta adversă.

Ultimele minute s-au jucat cu garda jos, însă Daria Silva, respectiv Laura Rus, nu au avut câştig de cauză în faţa portarilor adverşi, iar meciul s-a încheiat aşa cum a început, 0-0. La acest rezultat, „tricolorele” par favorite la calificare, elevele lui Mirel Albon având mare nevoie şi de susţinerea publicului de la Cluj, peste 3.000 de spectatori fiind prezenţi la meciul de la Lisabona.

Returul cu lusitanele va avea loc marţi, de la ora 18:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, echipa care va ieşi câştigătoare din această dublă manşă urmând să se califice la Campionatul European din 2017, ce va fi găzduit de Olanda. Intrarea spectatorilor la jocul de săptămâna viitoare va fi liberă.

România

Părăluţă
Oprea
Hraviştiuc
Ficzay
Corduneanu
Voicu
Bortan
Vătafu
Sârghe
Olar
Lunca

Au mai intrat: Ciolacu, Rus L., Giurgiu. Antrenor: Mirel Albon

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.