JSport.roJSport.ro

Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat clar meciul cu Sporting Apahida, 4-0, la un scor pe care nu mulţi îl aşteptau înaintea etapei.

Trupa lui Alexandru Costişor arată altfel de două etape şi a ajuns la şapte goluri marcate fără să scoată mingea din poartă.

Cu Apahida, Mintiul a marcat doar un gol în prima repriză, prin Sergiu Pop, oaspeţii fiind departe de jocul arătat în special la începutul campionatului.

Chiar dacă şi jucătorii lui Florin Pojar au pus în pericol poarta gazdelor, Mintiul a fost mult mai pragmatic şi a mai înscris de trei ori în repriza secundă, prin Bouros, Morar şi Gheorghiţă Lăkătuş, acesta din urmă aflat la primul gol pentru Vulturul. Astfel, la aceeaşi oră cu România-Serbia, Mintiul s-a impus cu 4-0. A fost scorul etapei a opta a Ligii a IV-a, egalat doar de CS Floreşti-CFR Dej, acel meci fiind întrerupt însă, în prima repriză.

După a doua victorie consecutivă, Mintiul a ajuns pe locul 10, dar va sta în runda următoare, iar apoi va juca cu Floreştiul şi Iclodul, primele două clasate. Apahida va avea meciuri tot împotriva celor două echipe în următoarele două etape, primul cu Floreştiul, duminică.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.