JSport.roJSport.ro
foto: Fotbal Club Argeş Piteşti/facebook

Universitatea Cluj a pierdut derby-ul etapei a şaptea din Liga a II-a, 1-2 în deplasare cu FC Argeş, a treia înfrângere pe teren străin din tot atâtea meciuri.

„Studenţii” au fost învinşi din două faze fixe, au existat în ofensivă doar în prelungiri şi au căzut la şase puncte în spatele locului 1, înaintea derby-ului cu Petrolul.

„Studenţii” au început timid partida, iar până să-şi dea seama de importanţa acestui meci, piteştenii aveau deja 2-0.

Buhăescu şi Panait au marcat pentru FC Argeş din faze aproape identice, a doua reuşită a gazdelor venind, însă, în urma unui offside. Clujenii s-au trezit la acest scor şi au început să pună presiune în jumătatea formaţiei lui Emil Săndoi, însă portarul Argeşului nu a fost pus în dificultate, iar la pauză scorul era tot 2-0.

Falub a făcut toate schimbările în primele 20 de minute ale părţii secunde, însă nu s-a întâmplat mai nimic în ofensiva „şepcilor roşii”, doar Gavra fiind periculos printr-un şut de la distanţă. Ba mai mult, argeşenii au trecut aproape de 3-0 în două rânduri, în faţa unui „U” Cluj incapabil să reacţioneze.

Oaspeţii au avut mingea până la final şi au redus din diferenţă în prelungiri, prin Goga, însă FC Argeş a ieşit învingătoare, iar “şepcile roşii” sunt pe locul opt, la şase puncte în spatele liderului Academica Clinceni. În runda următoare, “U” va avea un derby cu Petrolul Ploieşti, pe teren propriu, meci pe care Falub nu este foarte sigur acum că îl va prinde pe banca tehnică.

FC Argeş

22
Ureche
15
Visa
4
Hreniuc
5
Turda
2
Tofan
6
Panait
3
Şerbănică
7
Buleica
8
Şerban
13
Costin
21
Buhăcescu

Au mai intrat: Năstăsie, Stan. Antrenor: Emil Săndoi

“U” Cluj

21
Dur-Bozoancă
6
Sepsi
17
Cordoş
4
Abrudan
22
Căpuşă
16
Kofi
10
Florescu (C)
77
Hordouan
11
M. Coman
23
Greu
93
Gavra

Au mai intrat: Goga, Giurgiu, Ursu. Antrenor: Adrian Falub.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.