JSport.roJSport.ro

Fostul jucător al celor de la Universitatea Cluj şi CFR Cluj, Cristian Coroian, are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a-şi putea continua tratamentul.

Mijlocaşul născut în Gherla, care a jucat în două „mandate” la CFR Cluj, iar un sezon a îmbrăcat şi tricoul Universităţii, a suferit un atac cerebral în 2015, atunci când o antrena pe Metalurgistul Cugir.

Mai mulţi oameni de fotbal au venit, acum, în ajutorul lui „Coro”, iar pe pagina clujeanului Ionuţ Rus se poate licita pentru câteva tricouri ale echipei naţionale de fotbal a României purtate de „tricolori” la ultimul joc cu Danemarca.

„Licitaţia pentru fiecare tricou va începe de la 300 de lei şi se va încheia joi, 25 mai, ora 19:00”, se arată în mesajul postat pe Facebook. De asemenea, fostul jurnalist şi coleg cu Coroian, Răzvan Rotaru, a lansat şi el un apel umanitar pentru ajutorarea celui care a mai evoluat şi la Gloria Bistriţa.

Cei care nu sunt interesaţi de tricouri şi vor să doneze bani pentru Coroian o pot face în contul deschis pe numele lui, pe care îl puteţi vedea mai jos:

CRISTIAN COROIAN

RO69BRDE130SV42289651300

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.