Au mai rămas trei zile până la reluarea Ligii a III-a.

Dacă Unirea Dej şi CFR Cluj 2 şi-au schimbat antrenorii, Sănătatea Cluj i-a păstrat tot pe Csaba Kis şi Dan Matei, dar a făcut două transferuri importante.

Joel Yuh şi Bogdan Porumb au revenit la formaţia clujeană. Dacă primul a plecat la Metaloglobus Bucureşti în Liga a II-a acum doi ani, dar a avut un ghinion teribil şi s-a accidentat grav, Porumb a revenit de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fundaşul nu a venit singur de la Târgu Jiu, ci alături de portarul George Pungan, de la Pandurii. Un alt transfer important este venirea lui Vlad Marin, fost jucător al Universităţii Cluj, care a evoluat ultima oară la SCM Zalău.

“Viruşii” s-au şi despărţit de câţiva jucători cu ani vechi în tricoul alb-verde, cum ar fi Bogdan Cristea şi Adrian Lupu. Primul a semnat cu CS Ocna Mureş, iar Lupu va juca la CS Floreşti sub formă de împrumut. Marius Grămadă şi Adrian Mar au plecat şi ei de la echipă, însă cea mai importantă despărţire a fost cea de Laurenţiu Rus, care a semnat cu CSM Reşiţa.

Sănătatea Cluj va începe returul cu un meci pe teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa, vineri, de la ora 15:00, la baza Ardealul.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte