JSport.roJSport.ro
Olimpia Gherla este liderul Ligii a IV-a, având un meci mai mult decât Sticla Turda

Au mai rămas șapte etape din turul sezonului 2017-2018 al Ligii a IV-a Cluj, unul care are toate șansele să doboare recordul de goluri marcate.

Până acum s-au disputat 62 de meciuri, alte două fiind reprogramate, înscriindu-se exact 333 de goluri.

Cea mai prolifică etapă a fost a patra, cu trei partide în care s-au marcat minim 10 goluri, cea mai ”nefericită” echipă a campionatului fiind Viitorul Mihai Georgescu. Formația care s-a prezentat doar cu echipe de juniori până acum la toate meciurile a primit, la trei dintre ele, câte 10 goluri, iar la ultimul disputat a scos de 12 ori mingea din poartă.

Mihai Szabo, atacantul Olimpiei Gherla, este golgheterul Ligii a IV-a până acum, cu 17 goluri înscrise, acesta reușind să marcheze în fiecare etapă. Pe locul doi în acest clasament se află Sebastian Moldovan, de la CSM Câmpia Turzii, cu 14 goluri, podiumul fiind completat de Florin Dan, Sticla Turda cu 12 goluri.

Dacă Viitorul Mihai Georgescu are cea mai slabă apărare, echipa de pe ultimul loc în clasament are șanse mari să fie declarată, la finalul sezonului, cea mai fair-play formație a Ligii a IV-a. Viitorul are un singur cartonaș galben primit în cele opt meciuri disputate și conduce detașat această ierarhie la o distanță imensă de Unirea Iclod, formația cea mai pedepsită de până acum, cu 21 de ”galbene” și cinci ”roșii”.

Etapa a noua a campionatului va debuta vineri, cu meciul dintre Sporting Apahida și Universitatea Cluj 2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.