JSport.roJSport.ro

DSC_0065La sfârșitul acestei săptămâni, în Liga a IV-a se vor disputa jocurile programate în cea de-a IX-a etapă a sezonului de toamnă.

Capul de afiș al acestei runde îl ține derby-ul de pe municipalul turdean dintre Potaissa locul 1, cu 19 puncte și Arieșul Mihai Viteazu, ocupanta locului 3, cu 16 puncte. Turdenii au un singur obiectiv la acest meci, cele trei puncte, mai ales că evoluează şi pe teren propriu.

“Va fi un joc de clasament pe care, dacă îl vom câştiga, va fi ceva normal. Ţinând cont că la Arieşul sunt şi câţiva jucători care au evoluat la noi în campionatul trecut va fi un mic derby local, dar şi un joc al ambiţiilor, pentru că ele sunt de ambele părţi. Oricum, sunt două echipe care se cunosc reciproc”, a declarat, pentru CJSport.ro, antrenorul Potaissei, Dorin Suciu.

De partea cealaltă, nou-promovata din Mihai Viteazu speră să realizeze surpriza, însă, chiar dacă vor câştiga, elevii lui Dorel Mureşan nu se vor gândi, cel puţin deocamdată, la promovare. “Noi tratăm acest joc ca pe oricare altul, nu contează că adversarul e pe primul sau pe ultimul loc. Probabil sunt şi ambiţii locale, fiind şi zona mai apropiată dintre noi, fiind şi vecini în clasament, dar noi mergem să jucăm şi cel mai bun să câştige. Obiectivul nu este promovarea pentru noi, însă, evident, la finalul turului vom trage linie şi vom vedea unde ne aflăm”, a declarat şi antrenorul Arieşului.

Partida de la Turda, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, îl are la centru pe Marius Chioran, ajutat la cele două linii de asistenții Iulian Szekely și Cristian Medrea. Din partea resortului observatori, supervizor la acest joc este delegat fostul arbitru clujean Vasile Topan.

Un alt joc cu implicare în partea superioară a clasamentului este cel dintre Luceafărul 2010 Cluj, echipa cu cel mai elaborat joc de pase, aflată pe locul 4 cu 12 puncte și Vulturul Mintiu Gherlii, clasată pe poziția a doua, cu 17 puncte. Jocul dintre cele două competitoare se va disputa pe terenul Unității Militare din Florești, după cum anunță site-ul AJF Cluj, duminică, de la ora 11:00. Și acest joc va fi condus de o brigadă divizionară, cu Horațiu Feșnic la centru, susținut la cele două margini de asistenții Zoltan Torok și Zsolt Szekely. Supervizor a fost delegat oficieze Ionel Suciu.

O altă partidă intertesantă se va disputa pe gazonul stadionului ,,Mihai Adam,, din Câmpia Turzii, unde ISCT 1921, ocupanta locului opt în clasament, cu 9 puncte, primește vizita Someșului Gilău, echipă situată pe locul şase, cu 12 puncte, sâmbătă, de la ora 11:00. Sârmarii, deși întâlnesc o echipă incomodă, doresc să obțină cea de-a treia victorie consecutivă. Jocul de la Câmpia Turzii, va fi condus de Sorin Vădana jr, la centru, secondat de asistenții Petrică Câmpeanu și Marius Bălan. Oficiile de observator le va face Iuliu Ciorbă.

Un joc de asemenea interesant este programat să se dispute pe terenul din Tritenii de Jos, între Unirea din localitate locul 9, cu 8 puncte și nou promovataViitorul Feleacu, locul 6, cu 12 puncte. Această partidă va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00 şi va fi condusă de o brigadă avându-l la centru pe Sergiu Jucan, care va fi ajuta de asistenții Florin Rișcău și Ovidiu Blidar. Din partea resortului observatori, Arghir Voroneanu a fost delegat să oficieze.

Ultima partidă programată în această etapă este cea dintre Armenopolis Gherla, locul 7 cu 10 puncte, care primește vizita celor de la Someșul 2010 Apahida, situată pe poziția a 10-a, cu 7 puncte. Jocul de pe municipalul gherlean este condus de o brigadă clujeană, avându-l la centru pe Flaviu Bolboacă, ajutat la cele două linii de asistenții Eduard Kele și Sorin Căprar şi se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00. În calitate de observator va oficia gherleanul Dorin Baias.

Jocul dintre Unirea 1946 Florești și FC Ardealul Cluj a fost amânat, iar în această etapă CFR Dej stă din cauza numărului impar de echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.