JSport.roJSport.ro

Ninsoarea căzută în cantităţi mari acum două zile în câteva zone din judeţul Cluj, topită, mai apoi, în ultimele ore, a făcut impracticabile două terenuri care ar fi trebuit să organizeze, astăzi, meciuri din etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

Aceste jocuri au fost amânate pentru săptămâna viitoare, Someşul Gilău-Unirea Floreşti, respectiv derby-ul rundei, Armenopolis Gherla-CS Floreşti.

Primul se va disputa pe stadionul din comuna Gilău miercuri, la ora 17:00, zi în care se anunţă timp frumos şi aproximativ 20 de grade Celsius, în timp ce jocul de la Gherla, între ocupantele locurilor patru şi cinci în clasament, a fost mutat la Cluj-Napoca. Partida se va disputa luni seara, de la ora 19:00, pe terenul sintetic al bazei „Luceafărul” din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, amânarea cu două zile fiind făcută şi pentru că gazdele nu ar fi putut conta, astăzi, pe toţi jucătorii, floreştenii fiind şi ei de acord ca jocul să se dispute luni seara.

Astăzi se vor mai desfăşura, astfel, doar două meciuri, Arieşul Mihai Viteazu-Viile Dejului şi Unirea Triteni-Olimpia Gherla, cele două echipe gazdă nesolicitând amânarea, în timp ce mâine va avea loc CFR Dej-Sticla Turda. Aşa cum v-a obişnuit, CJSport.ro vă va oferii detalii de la toate partidele care se vor disputa şi în această etapă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.