Potrivit programării iniţiale, noul sezon al Ligii a IV-a trebuia să înceapă mâine.

Din cauza protocolului pentru coronavirus, însă, startul campionatului e amânat pe termen nelimitat.

Federaţia vrea ca inclusiv echipele din ligile a patra să facă două teste pe lună, lucru imposibil din punct de vedere financiar. AJF Cluj aşteaptă o eventuală schimbare a protocolului, însă nimeni nu ştie dacă acest lucru se va întâmpla.

“Până nu se relaxează acel protocol nu putem începe. E foarte sever inclusiv pentru echipele din Liga 1. Nu se pomeneşte nimic de amatori sau facilităţi pentru fotbalul de masă. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Echipele s-au înscris, dar nu putem juca. Sunt amenzi uriaşe, dar şi costurile sunt foarte mari”, a spus preşedintele AJF Cluj, Vasile Marc.

Până acum, 12 echipe s-au înscris oficial, dar alte patru şi-au anunţat intenţia de a participa în următorul sezon al Ligii a IV-a. Mai jos aveţi numele echipelor interesate de noul sezon.

Echipe înscrise: Someșul Dej, CS Florești, Supporter Cluj, Vulturul Mintiu-Gherlii, Unirea Iclod, Sporting Apahida, Arieșul Mihai Viteazu, Olimpia Gherla, Victoria Viișoara, Someșul Gilău, Unirea Tritenii de Jos, Viitorul Cluj.

Echipe doritoare: CFR Cluj 2, Sticla Arieșul Turda 2, Progresul Vlaha

Lipsesc față de sezonul trecut: CSM Câmpia Turzii (situație incertă-probleme financiare) Viitorul Gârbău (participă în Liga a V-a)

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte