JSport.roJSport.ro

Etapa a 19-a a Ligii a IV-a a început în această dimineaţă, cu o victorie clară a celor de la CSM Câmpia Turzii.

Formaţia lui Valentin Şandru, aflată la primul joc în acest an, s-a impus cu 4-1 în faţa CFR-ului din Dej, după un meci controlat fără prea multe probleme.

„Sârmarii” au rezolvat partida până la pauză, datorită dublei lui Dan Ştefan. Dejenii nu au mai repetat jocul bun din etapa trecută, iar în repriza a doua Câmpia şi-a rotunjit golaverajul, după ce Sebastian Moldovan şi acelaşi Dan Ştefan, care a dat un hattrick, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Silaşi a redus din diferenţă printr-o lovitură de la 11 metri, dar Câmpia a fost cea care s-a bucurat la final.

Tot primul meci din 2019 l-a jucat şi Someşul Gilău, însă trupa lui Rareş Mateş a fost învinsă de către Arieşul Mihai Viteazu, pe teren propriu. A fost 2-0 pentru echipa lui Artur Podar, care a câştigat după două goluri în două minute, imediat ce a început repriza secundă.

Scăpaţi fără gol primit la două ocazii ale gilăuanilor în prima repriză, Tothăzan şi Cătălin Crişan au înscris rapid după pauză. Gilăuanii au acuzat şocul şi nu au reuşit să mai revină în meci, chiar dacă şi-au mai creat ocazii, de partea cealaltă Arieşul având şi ea o şansă de a face 3-0.

Până la urmă, formaţia din Mihai Viteazu a obţinut primul succes din 2019, după un egal cu Unirea Triteni runda trecută.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.