JSport.roJSport.ro

img_3926Aşa cum era de aşteptat, etapa care s-a disputat în weekendul trecut a fost ultima a anului 2016 în Liga a IV-a.

Prima rundă a returului se va disputa anul viitor, oficialii AJF Cluj stabilind, într-o şedinţă care a avut loc astăzi, ca data oficială de începere a celei de-a doua părţi a campionatului să fie 26 februarie.

Nu vor exista etape intermediare, astfel că ultima rundă a campionatului se va disputa în weekendul 3-4 iunie, asta în condiţiile în care vremea va permite la timp reluarea competiţiei. “Dacă nu putem începe în 26 februarie şi o vom face în martie, atunci să vezi cum vom avea una sau două etape intermediare, că altceva nu avem ce face”, a fost “pronosticul” unui reprezentant al forului fotbalistic clujean.

Tot astăzi s-a decis ca restanţa dintre CFR Dej şi AS Viile Dejului să aibă loc duminică, 4 decembrie, cel mai probabil pe stadionul din “Obor”, renunţându-se la varianta ca jocul să se dispute pe stadionul “Municipal”.

Până la acel meci, însă, miercuri va avea loc ultima partidă a etapei a 15-a, Olimpia Gherla urmând să primească vizita Ardealului Cluj. La final de tur, Universitatea Cluj conduce în clasament, ierarhia completă, fără cele două jocuri rămase de disputat, putând fi văzută AICI. De menţionat că “şepcile roşii” vor debuta în retur abia în luna martie, “U” urmând să stea în prima etapă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.