JSport.roJSport.ro

Sezonul 2018/2019 al Ligii a IV-a va debuta sâmbătă, 1 septembrie, la o săptămână după Liga a III-a.

Oficialii AJF Cluj au bătut în cuie şi calendarul competiţional, iar turul campionatului, care nu va conţine “intermediare”, se va termina în 24 noiembrie, dacă rămân cele 14 echipe înscrise până acum în campionat.

Cel mai probabil, în 1 şi 8 decembrie se vor mai juca şi două etape din retur, dacă va permite vremea, iar tragerea la sorţi pentru stabilirea ţintarului va fi luni, 27 august.

A fost schimbat şi formatul Cupei României, faza judeţeană, care a devenit mult mai simplu. Astfel, a fost copiat modelul fazei naţionale a competiţiei, iar echipele de Liga a IV-a vor intra mult mai târziu. Formaţiile de Liga a V-a au început, deja, meciurile de Cupă şi vor juca doar între ele până când vor mai rămâne în cursă 14 echipe. Atunci vor intra în competiţie şi echipele din Liga a IV-a, care vor evolua, pentru început, cu cele din eşalonul inferior, după care se pot întâlni şi între ele.

Numărul de 14 echipe poate fi variabil, pentru că lista înscrierilor în Liga a IV-a este încă deschisă. Mai jos puteţi vedea cele 13 formaţii înscrise oficial, la care se adaugă Someşul Gilău, care a confirmat că va aduce toate documentele necesare înscrierii la începutul săptămânii viitoare.

Echipe înscrise în Liga a IV-a

Viitorul 2014 Soporu de Câmpie (nou-promovată)

Armenopolis Gherla

Unirea Tritenii de Jos

Arieşul Mihai Viteazu

CFR Dej

Sporting Apahida

CSM Câmpia Turzii

CS Floreşti

Vulturul Mintiu-Gherlii

Unirea Iclod

Someşul Dej (nou-promovată, fosta AS Vicenţiu Dej)

Olimpia Gherla

Unirea 2 Dej (fosta AS Viile Dejului)

Someşul Gilău (se va înscrie luni)

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.