JSport.roJSport.ro

Oficialii AJF Cluj au anunţat că se vor mai juca două etape din returul Ligii a IV-a în acest an.

Prima dintre ele e programată în weekend, dar va începe încă de joi, odată cu derby-ul pentru podium, dintre CSM Câmpia Turzii şi Someşul Dej.

De Ziua Naţională a României se va juca doar un meci, Armenopolis Gherla-Arieşul Mihai Viteazu, iar restul partidelor vor fi duminică.

Jucătorii echipelor din Liga a IV-a nu vor avea deloc o misiune uşoară, însă. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), temperaturile maxime până duminică în judeţul Cluj vor fi între –1 grad şi 1 grad, astfel că există riscul ca jocurile să se desfăşoare inclusiv pe terenuri îngheţate. Din cele şapte meciuri programate, doar două se vor disputa pe teren sintetic, astfel că riscul accidentărilor devine unul crescut.

„La faţa locului se va decide amânarea unui meci”, au anunţat reprezentanţii AJF, care îi vor lăsa pe arbitrii şi observatori să decidă asupra diputării unei partide. În ediţia trecută de campionat s-a disputat o etapă din retur tot în primul weekend al lunii decembrie, dar a doua a putut fi programată doar în 11 martie 2018.

În weekend vor fi şi meciuri din Liga a V-a, eşalon în care se va juca ultima etapă a turului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.