JSport.roJSport.ro

Amatorismul existent în Liga a IV-a a dus până acum la multe evenimente tragi-comice, în care au fost implicaţi jucători, antrenori, conducători sau chiar arbitri.

Duminică seara, însă, acesta a atins un nou nivel, după ce o echipă a făcut peste 100 de kilometri degeaba, dus-întors, pierzând un meci la „masa verde” pentru că legitimaţiile jucătorilor au fost uitate într-o maşină, la plecare.

CS Floreşti este echipa sabotată chiar din interior, un jucător făcându-se vinovat de tot scenariul. Acesta avea la el în maşină legitimaţiile colegilor săi, însă doar până la plecarea spre Dej, pentru meciul cu CFR. Jucătorul şi-a schimbat în ultimul moment planurile şi a hotărât să pornească spre oraşul de disputare al jocului împotriva ultimei clasate în maşina altui coleg, numai că a uitat să ia cu el şi legitimaţiile necesare pentru ca un joc oficial să înceapă în condiţii regulamentare.

Gafa a fost sesizată abia după ce echipa floreşteană a ajuns la Dej şi, în ciuda insistenţelor gazdelor, CFR-iştii fiind de acord ca partida să se dispute şi în aceste condiţii, observatorul Ovidiu Bob nu a permis startul meciului.

După 15 minute de aşteptare, acesta s-a încheiat cu victoria la „masa verde” a dejenilor, care au scăpat, astfel, de ultimul loc în clasament. Floreştenii au bifat o nouă premieră în Liga a IV-a, de data aceasta negativă, şi rămân pe locul cinci, la patru puncte în faţa Someşului Gilău, echipă pe care o vor întâlni etapa viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.