JSport.roJSport.ro
10406735_757725297658700_3551837447219419075_n
foto: facebook/Unirea Triteni

Etapa a 10-a a Ligii a IV-a a avut parte de un moment inedit la meciul dintre Someşul Gilău şi Unirea Tritenii de Jos. Oaspeţii s-au prezentat la meci cu doar şase jucători şi, pentru că unul dintre ei a acuzat o “accidentare” încă din prima repriză, arbitrul a fost nevoit să pună capăt partidei.

Someşul a câştigat, astfel, cu 3-0 la „masa verde”, uniriştii protestând faţă de ultimele decizii luate de AJF Cluj împotriva lor.

„Trei jucători importanţi ne-au fost suspendaţi, aşa că ne-am dus doar cu şase jucători. Unui jucător i s-a făcut rău în prima repriză şi, cum nu am avut cu cine să-l înlocuim, am pierdut la masa verde”, a recunoscut antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

„Am hotărât să recurgem la acest tip de protest în urma abuzurilor îndreptate în ultimul timp asupra echipei noastre, asupra jucătorilor şi asupra antrenorului Andrei Pintilie. A fost o decizie greu de luat, dar necesară pentru noi şi credem că şi pentru celelalte echipe din campionat, în ideea în care ceea ce ni s-a întâmplat nouă în ultima perioadă sa nu se repete şi la alte cluburi”, se arată într-un comunicat al Unirii Triteni. Oficialii acestei echipe sunt nemulţumiţi în primul rând că brigada de arbitri care ar fi greşit flagrant la meciul cu Viitorul Feleacu, de săptămâna trecută, a fost delegată din nou în acest weekend, la un meci de liga a cincea.

De menţionat că, imediat după fluierul final de la Gilău, care a consfinţit victoria la „masa verde” a gazdelor, cele două formaţii au disputat un meci amical pe acelaşi teren.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.