foto: Somesul Dej/facebook

Etapa a treia a Ligii a IV-a a consemnat o nouă schimbare în fruntea clasamentului.

Arieşul Mihai Viteazu e noul lider, după ce a reuşit scorul de până acum al acestui sezon, 10-1 în deplasare cu Viitorul Gârbău.

Echipa lui Artur Podar are doar victorii în primele trei meciuri, dar golaverajul făcut astăzi a urcat-o peste Someşul Dej, Victoria Cluj şi CS Floreşti în fruntea clasamentului. Totuşi, în ciuda diferenţei mari de scor, Arieşul a avut doar 2-0 la pauză. În partea secundă, oaspeţii au înscris rapid trei goluri, iar Gârbăul a căzut. Mercean, Silaghi, Zbâncă şi Mărie au dat câte două goluri, Pârţilă şi Mureşan înscriind şi ei în poarta Gârbăului. Andrei Bocean a mai salvat puţin din onoarea gazdelor cu un gol în minutul 89, iar Arieşul va petrece cel puţin o săptămână pe locul 1 în clasament.

Someşul Dej e pe poziţia secundă, datorită victoriei de astăzi, 3-1 în deplasare cu CSM Câmpia Turzii. A fost un joc cu multe ocazii, dar şi cu proteste la adresa arbitrajului din partea gazdelor. „A fost viciere de rezultat”, a anunţat directorul sportiv Paul Pintilie. Un penalty neacordat la 0-0 şi primul gol al Someşului care ar fi fost marcat din offside i-a deranjat pe cei de la Câmpia, care s-au mulţumit cu golul meciului, înscris de Bituleanu. „Nici vorbă de offside, iar la penalty nu s-a văzut nimic. Foarte bun arbitrajul”, a ţinut să răspundă finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir, pentru care au marcat astăzi două goluri Paul Bogdan, iar Ozvadă şi-a deviat în propria poartă mingea venită de la Florin Pop.

CS Floreşti ţine şi ea aproape după victoria, 3-2 cu emoţii pe final, obţinută pe terenul Victoriei Viişoara. Deşi s-au marcat cinci goluri, doar doi jucători au reuşit să înscrie. Mihai Frătean, cu un hattrick, a fost omul meciului pentru floreşteni, echipă care a controlat prima repriză. Viişoara a jucat altceva după pauză, iar Andrei Ciungan a dat o dublă pentru echipa sa, care a aleergat tot meciul după floreşteni. Până la urmă, plusul de valoare şi de experienţă s-a văzut în acest joc, iar echipa lui Călin Budişan rămâne cu punctaj maxim după primele trei etape.

Vulturul Mintiu-Gherlii este cealaltă învingătoare a zilei de sâmbătă. Echipa lui Gică Cotuţ a câştigat cu 3-1 în deplasare la Someşul Gilău, pe terenul unei echipe incomode. A fost 1-1 la pauză, după golurile lui Raul Morar şi Alexandru Gherman, iar jocul a fost decis în partea secundă de încă două goluri marcate de Morar, cel mai bun jucător al partidei. S-a terminat 3-1, iar dacă „vulturii” au ajuns la a doua victorie consecutivă, gilăuanii caută încă primul succes stagional.

Mai jos puteţi vedea câteva faze ale meciului de la Câmpia Turzii.

Rezumat CSM Câmpia Turzii – FC Someșul Dej 1 – 3

Publicată de FC Someșul Dej pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte