Liga a IV-a surprinde din nou. Cu maxim o lună rămasă până la startul noului sezon competiţional, nicio echipă nu s-a înscris, oficial, în campionat.

Potrivit calendarului postat de AJF Cluj luna trecută, cluburile trebuiau să-şi depună dosarele pentru înscriere încă din 22 iulie.

A mai rămas o săptămână până în 14 august, termenul limită, şi nicio echipă nu a venit la sediul AJF pentru a-şi confirma locul în viitorul campionat. Una dintre condiţiile înscrierii este achitarea restanţelor financiare faţă de AJF de anul trecut, majoritatea echipelor având de plătit sume care pornesc de la 1.000 de lei.

Cel mai probabil, termenul de înscriere se va prelungi şi, potrivit unor surse din AJF, Liga a IV-a ar urma să fie compusă din 14 echipe, la care s-ar putea adăuga Victoria Cluj, noua formaţie anunţată de Liviu Alexa pe ziardecluj.ro. CS Floreşti, Someşul Dej, Unirea Iclod, CSM Câmpia Turzii, Sporting Apahida, Arieşul Mihai Viteazu, Someşul Gilău, Olimpia Gherla, Unirea Triteni, Vulturul Mintiu-Gherlii, CFR Dej, Viitorul Gârbău, Minerul Iara şi Victoria Viişoara vor forma, în mare măsură, noul sezon al Ligii a IV-a.

Încă nu se ştie exact data începerii noului sezon, 31 august părând să fie cea mai probabilă variantă.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte