JSport.roJSport.ro
foto: facebook-cfr dej
foto: facebook-cfr dej

Al doilea meci al etapei a 11-a din Liga a IV-a s-a terminat cu o mică surpriză la Floreşti, acolo unde gazdele de la Unirea, aflate pe locul nouă în clasament înaintea acestei runde, nu au reuşit să treacă de CFR Dej, ocupanta ultimului loc, scor final 2-2.

Meciul s-a decis încă din prima repriză, atunci când floreştenii au făcut 2-0, însă Silaşi, autor al unei duble, a stabilit scorul final, dejenii ratând şi alte câteva ocazii importante. A doua repriză a aparţinut gazdelor, care au profitat şi de căderea fizică a CFR-ului, însă elevii lui Ioan Maja nu au izbutit să fructifice niciuna din şansele pe care şi le-au creat, astfel că meciul s-a terminat la egalitate.

„A fost un joc cu două reprize opuse. În prima, chiar dacă Unirea a avut 2-0, am revenit pe tabelă şi am ratat chiar şi alte câteva ocazii. A doua repriză a aparţinut gazdelor, care au dominat, dar pot să zic că a fost un rezultat echitabil după aspectul jocului. Noi, de altfel, ne-am şi dus ca să scoatem un punct din acest joc văzând şi ultimele rezultate ale adversarului. Suntem pe ultimele locuri în clasament, dar avem un joc plăcut. Din păcate, suntem puţini, nu avem alternative, iar băieţii cad fizic în a doua repriză”, ne-a spus antrenorul dejenilor, Darius Boldor, formaţia sa depăşind Ardealul în clasament în urma acestui rezultat.

Unirea Floreşti: Torkos-Silaghi, Madru, Rakoczi, Szabo, Psibel, Dani, Grigorean, Câţcăuan, Corojan, Popa

Antrenor: Ioan Maja

CFR Dej: Florea-Boldor, Prodan, Todică, Bereczki, Cociş, Ciurean, Silaşi, Câmpan, Mureşan M., Rişcău. Au mai intrat: Ciotlăuş, Huşa şi Marian.

Antrenor Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.