JSport.roJSport.ro
11148356_844443472320005_3653586551715591433_n
foto: facebook-Arieşul M. Viteazu

Liga a IV-a şi-a programat, la finalul acestui an, meciurile din cadrul etapei a doua a Cupei României.

Primul dintre ele trebuia să aibă loc joi, 3 decembrie, între Arieşul Mihai Viteazu şi Unirea Tritenii de Jos, însă acesta a fost amânat din cauza terenului impracticabil.

„A fost o zăpadă de 15 centimetri iniţial, iar apoi, până aseară, a plouat în continuu la Mihai Viteazul. Le-am spus şi celor din conducerea AJF că mai bine jucăm la iarnă, pe zăpadă, decât acum pe un astfel de teren”, a declarat vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

În aceste condiţii, componenţii celor două echipe au intrat în vacanţă până la începutul lunii martie, atunci când va începe returul campionatului şi, cel mai probabil, va fi reprogramat şi acest meci.

În faza a doua a Cupei se vor mai juca, în decembrie, doar două meciuri după amânarea întâlnirii de la Mihai Viteazu. Astfel, Vulturul Mintiu-Gherlii – Industria Sârmei Câmpia Turzii va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 12:00, în timp ce Luceafărul Cluj-Napoca – Potaissa Turda se va juca miercuri, 9 decembrie, de la ora 14:00.

De menţionat că deţinătoarea trofeului, Someşul Apahida, va sta în această fază şi va juca direct în semifinale, alături de celelalte trei echipe calificate după această etapă a doua a competiţiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.