JSport.roJSport.ro

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Cluj au hotărât ca returul Ligii a IV-a să aibă o singură etapă în anul 2017, restul urmând să se dispute în 2018.

Vremea friguroasă şi terenurile care nu sunt în cea mai bună stare au făcut ca doar etapa a 16-a să se dispute în acest an, majoritatea meciurilor desfăşurându-se în weekendul care a trecut.

Au mai rămas două partide, ce vor avea loc sâmbătă, Viitorul Feleacu-Unirea Triteni şi Armenopolis Gherla-Sporting Apahida, iar mai apoi Liga a IV-a va intra în vacanţă, cel mai probabil până în 11 martie.

Tot în weekendul care a trecut erau programate să se dispute şi meciurile din prima etapă a returului Ligii a V-a, zona Cluj, doar că ele au fost amânate chiar cu câteva ore înainte de start, din cauza condiţiilor meteorologice. Reprezentanţii AJF ţin, însă, ca aceste jocuri să se dispute duminică, mai ales că în toată ţara s-au anunţat temperaturi pozitive în acest weekend, fiind chiar şi peste 10 grade în anumite zone.

O decizie finală va fi luată joi sau vineri, dar sunt mari şanse ca meciurile etapei a 18-a să se dispute duminică la prânz, după care şi Liga a V-a se va întrerupe. De menţionat că în zonele Gherla, Câmpia Turzii, Mociu şi Dej campionatul s-a oprit la jumătatea lunii noiembrie, după ultima etapă a turului din fiecare serie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.