JSport.roJSport.ro
13254416_1117642224966657_8612261100957574841_n
foto: facebook/zorile buza

Zorile Buza are şanse mari să devină campioana Ligii a V-a Gherla după un meci cu Bizonii Recea-Cristur, întrerupt definitiv în minutul 58.

Partida s-a disputat pe terenul CMC din Cluj-Napoca, Bizonii fiind gazde într-un joc care putea schimba liderul campionatului, însă formaţia din Recea-Cristur a pierdut la „masa verde” după ce doi jucători i-au lovit atât pe adversari, cât şi pe un spectator din tribune.

În repriza a doua, la scorul de 1-1, un fault la centrul terenului a declanşat întregul scandal. Victima a fost un jucător de la Zorile Buza, care i-a reproşat adversarului intrarea periculoasă, moment în care portarul Bizonilor, Adrian Rus, a venit şi l-a lovit pe respectivul fotbalist de la Buza.

„Agresorul, care a mai avut probleme în trecut şi a mai fost suspendat de multe ori până acum, a primit cartonaşul roşu. Imediat, un alt jucător al gazdelor, care am înţeles că era fratele portarului, a venit de pe banca de rezerve şi a lovit şi el, fiind la rândul său eliminat. Portarul, în drum spre ieşire, l-a mai lovit pe un alt jucător, arbitrul mai acordându-i un cartonaş roşu, fără să-şi dea seama, iniţial, că tot lui i-a dat şi primul roşu. Imediat după, acelaşi portar a sărit în tribune şi l-a lovit pe un spectator, susţinător de la Buza, care am înţeles că i-ar fi comentat ceva. Arbitrul a adus, apoi, echipele la centrul terenului şi a oprit definitiv jocul”, a declarat o sursă din apropierea AJF Cluj, evenimentele urmând să fie judecate de acest for mâine după-amiază, la Gherla, meciul fiind condus de către arbitrul divizionar Dan Dreve.

În urma rezultatului înregistrat la masa verde, Zorile Buza au şanse mari să devină campioana Ligii a V-a Gherla, formaţia pregătită de Csaba Kilin având patru puncte avans faţă de Bizonii, un meci mai mult, dar şi un program mai lejer în ultimele două etape. Cel mai probabil, însă, formaţia din zona Gherla va evolua şi anul următor tot la acest nivel fotbalistic, neavând forţa financiară pentru Liga a IV-a.

„Nu ştim încă ce o să fie, dar e dificil. Cheltuielile oricum sunt destul de măricele şi acum, iar la Liga a IV-a s-ar dubla, plus că trebuie şi echipă de juniori şi nu ştiu cum putem găsi. De asemenea, majoritatea jucătorilor lucrează, noi doar duminică ne-am putea pune meciurile, sunt multe dezavantaje”, ne-a spus antrenorul echipei din Buza.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.